divendres, 21 d’octubre del 2016

BINZ und SELLIN

Al dia següent, ja de camí de tornada al centre del país, Deutschland, vam parar a estirar les cames i veure una miquinya més de l'illa de Rügen. El lloc escollit fou Binz i Sellin, dues viles eminentment turístiques, com ho serien aquí Salou i Cambrils.









Gavià fosc (Larus fuscus)





Corb marí gros (Phalacrocorax carbo)

A Binz férem un tomet més maco. Càminàrem. Primer pel passeig marítim, que se convertí en passeig per la platja, i encabat en un tres pel bosc. El bosc, majoritàriament de fajos, no tenia res a envejar al de Jasmund. Poguer hi haia més varietat d'espècies i una sensació menys feréstega.










A Sellin, en canvi només passejàrem pels carrers de les urbanitzacions. És una vila bastant artificial, enfocada tota ella al turisme, ja des de la primeria del segle XX. Tot i això, el carrer comercial acaba devant del mar. Allà, un restaurant fa de benvinguda al passavolant que vol de manera segura i confortable entrar dins la mar. 



Pardal comú (Passer domesticus)

Radera seu, un rectilini moll s'endinsa encara més mar endins fins ensopegar amb un artefacte submarí. Una cúpula gegantina tota envidriada que s'enfonsa dins les estranyes de l'Ostsee. Fou una llàstima que estigués fora de servei a causa de la mala mar. Tenim excusa per tornar-hi!!!